Pokud se vám nechce vstávat, pálí vás oči z monitorů a už vůbec netušíte co a proč vlastně na tom počítači děláte, měli byste vypadnout ven mezi lidi a kapku se odreagovat.
Lisovna čajů Petra Siče
Máte-li to coby šaltrpákou do Brna dohodil, zkuste třeba Lisovnu čajů – nejenže si můžete vylisovat z čaje, co budete chtít, ale třeba vás na něj i pozvou. Nebo můžete vytáhnout na degustaci 15 friends, vylisovat si do firemního čaje logo či vypadnout do Gruzie a jejích čajových zahrad.
Petr Sič dováží čaj z Gruzie už nějaký pátek. Jak mu čaj prochází rukama, naučil se jej nejen vařit a zpracovávat, ale také mu vtisknout podobu artefaktu pomocí lisování čaje. Sám říká: „Lisování je cestou k porozumění čaji. Když čaj zpracovávám, sleduji, jak se jeho chuť dynamicky mění… jemným pečením po dolisování probouzí čokoládově-ořískové tóny… a určitým typem skladováním zvýrazňují vůně lučního kvítí.“
Jak vypadá lisování můžete shlédnout v záznamu Velkého zimního lisování 2013.
V Lisovně čajů si vybere package, jaký budete chtít.
Dobrý čaj a náladu!